2.

Imorse vaknade jag tidigt, innan nio faktiskt, och begav mig till ica i ett desperat försök till frukostinspiration, vanligtvis så brukar vi ju äta amerikanska pannkakor på lördagmornar, men idag var jag inte sugen. Försöket misslyckades dock, men jag köpte iaf ekfatslagrad julmust och en proviva, samt ett tafatt ihopskrap till juldekoration, det är trots allt första advent imorgon.

Medans jag senare satt och tröck mina tummar ömma genom att stoppa i nejlikor i några apelsiner ringde jag mamma och avbokade hennes besök nästa helg, tydligen så är det något julbordstjohejsan på jobbet. Så känns ju inte så kul att låta mamma sitta i baren och vänta på att jag ska sluta.

Väckte Per, han ordnade frukost istället, bra att någon har koll. Efter maten låg jag och gosade med mitt sprojlans nya 3DS tills batteriet tog slut och jag fick ont i ögonen efter för mycket stirrande. Efter det åkte vi in till handen och jag köpte mig nya skossingar (no more adidas), en hjärngymnastik-bok, hallonte, en ny arbetsskjorta och och lite annat krimskrams som jag inte minns.

Om sisådär 5 minuter upphör jag att vara blond, vet inte riktigt om detta var en jättesmart plan. Det visar sig.

Har förövrigt märkt av kylan och mörkret lite extra som sig bör i slutet på november, tror det beror på att Darling aldrig har tid att ta en fika med mig ;)

RSS 2.0